SloopSloop.htmlSloop.htmlshapeimage_2_link_0
Infrashapeimage_3_link_0
ProjectmanagementProjectmanagement.htmlProjectmanagement.htmlshapeimage_4_link_0
DetacheringDetachering.htmlDetachering.htmlshapeimage_5_link_0
BodemBodem.htmlBodem.htmlshapeimage_6_link_0
HomeHome.htmlHome.htmlshapeimage_7_link_0
Over ons Over_ons.htmlOver_ons.htmlshapeimage_8_link_0
ProjectenProjecten.htmlProjecten.htmlshapeimage_9_link_0
ContactContact.htmlContact.htmlshapeimage_10_link_0
 

Buro SL B.V.

Breedveldsingel 70

3055 PL  ROTTERDAM


T    010 - 841 48 82

E    info@buro-sl.nl

W   www.buro-sl.nl

Infra

Een woonwijk bouw- en woonrijpmaken, een bedrijfsterrein herinrichten of een riool vervangen? Wij adviseren u graag over het te volgen traject.
Wij verzorgen voor u de voorbereiding, begeleiden de uitvoering en dragen zorg voor een constructieve overdracht aan beheerders.

In de onderzoeksfase inventariseren wij de risico's door het uitvoeren van technisch onderzoek. Denk hierbij aan bodemonderzoek, geotechnisch onderzoek, archeologisch onderzoek, asbestinventarisatie, onderzoek naar flora- en fauna, inventarisatie van kabels en leidingen.

Tijdens de ontwerp- en besteksfase verzorgen wij het ontwerp van de buitenruimte, maken wij het bestek, stellen een zorgvuldige project- en directieraming op en verzorgen desgewenst de aanbestedingsprocedure.

Door vakkundige begeleiding (directie en toezicht) tijdens de uitvoering worden de kosten en de planning strak in de hand gehouden en wordt de opdrachtgever op zorgvuldige wijze geadviseerd. Verder dragen wij zorg voor betrouwbare revisies en overdracht aan beheerders.